De ultieme vakantiechecklist voor een onbezorgde zomer

2 minuten leestijd
De ultieme vakantiechecklist voor een onbezorgde zomer
Geen koffer-pakken-stress deze zomer met deze praktische en complete vakantiechecklist.

Yes, nog even en de vakantie begint. De laatste dingetjes op het werk afronden en dan concentreren op een onbezorgde vakantiereis. Misschien al wat informatie opzoeken over de bestemming en de stad in voor de laatste benodigdheden. Bent u ook altijd zo bang dat u iets vergeet? Hierin staat u zeker niet alleen! De auto is ingepakt, de kinderen zitten op de achterbank en u vraagt zich af of de lievelingsknuffel van uw zoontje wel is ingepakt. En de zonnebrillen, zitten die nu wel of niet in de koffer? Het is jammer om met deze zorgen op reis te gaan. De vakantiechecklist is dan een heel eenvoudige oplossing. Uw hoofd mag leeg, alles staat op de lijst!

Gebuik de checklist van Ultramar

Vink op deze vakantie inpaklijst af wat in de koffer zit en u vergeet niets

Gebruik de handige vakantiechecklist en u vergeet nooit belangrijke spullen meer. U zult merken dat dit rust geeft. Ook geniet u meer van de voorpret. 's Avonds in bed hoeft u niet meer te denken: ik moet morgen nodig de zonnebrand klaarzetten. Gebruik de checklist en vergeet niets. U hoeft het niet allemaal zelf te bedenken en te onthouden, want het staat op de lijst. Tijdens het inpakken pakt u de checklist erbij en u vinkt af wat u heeft ingepakt. De lijst is heel compleet, dus er staan vast dingen op die niet relevant zijn voor u. Die slaat u gewoon over of u streept ze even door. Gaat u met kleine kinderen op reis, dan heeft u andere bagage nodig dan wanneer u samen reist. Een vakantie naar zee vraagt om andere spullen dan een vakantie naar de bergen. De lijst spreekt wat dat betreft voor zich.

Praktische en complete lijst voor een goede reisvoorbereiding

Omdat iedereen zo zijn eigen wensen heeft, is de checklist zeer volledig. U vindt op de lijst niet alleen alledaagse artikelen zoals een tandenborstel en sokken, maar ook bijvoorbeeld milieustickers of sleepkabels. Op deze manier weet u zeker dat u niets vergeet. Gaat u met de caravan op reis? Ook dan leest u op de lijst wat u zeker niet moet vergeten. De handige onderverdeling in categorieën zoals caravan, verzorging, EHBO, auto, enz., maakt het voor u makkelijk om te bekijken wat u nodig heeft. Sommige tips kunt u wellicht zo overslaan, terwijl een andere categorie voor u weer heel belangrijk is.

Download vakantiechecklist

Eenvoudig 3-stappenplan voortent reinigen en impregneren

U vertrekt binnenkort met de caravan? Is er – voordat u inpakt - nog een reinigings- of onderhoudsbeurt van de voortent nodig? Vraag dan nu het gratis 3-stappenplan van Ultramar aan!