Sinds 1998

Over Ultramar

Een cabriokap of bootkap die steeds weer groen uitslaat of een tent waar weerplekken in komen – wij kennen die frustratie. Daarom heeft Ultramar eigen schoonmaak- en impregneermiddelen ontwikkeld.

Ons doel? U helpen uw doek eenvoudig te reinigen en impregneren. Door uw spullen goed water- en vuilafstotend te maken, geniet u jaren langer van het doek. Zo bespaart u veel geld en voorkomt u ellende. Daarom hebben we voor ieder product een handig stappenplan ontwikkeld, waarmee uw doek er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet.

Voorkomen is beter dan genezen

Goed onderhoud is het halve werk. Dat weten we doordat we
meer dan 25 jaar geleden zijn begonnen als professionele wasserij voor zeilen en tenten. De reinigingsmiddelen en impregneermiddelen die toen op de markt waren, vonden we niet goed genoeg. Daar was maar één oplossing voor. Zelf producten ontwikkelen, die wel doen wat ze moeten doen: écht reinigen en langdurig beschermen!

We begonnen met het ontwikkelen van reinigingsproducten - de reiniger voor normaal vuil en de vlekkenverwijderaar voor hardnekkige vlekken. Vanaf het begin liep het storm. Steeds meer zeilmakers, doekfabrikanten en tentenleveranciers sloten zich bij ons aan. Toch misten we nog iets. Een goede bescherming tegen vocht en vuil is namelijk minstens zo belangrijk als het schoonhouden van doek. Daarom hebben we ons impregneermiddel ontwikkeld. Dit maakt vrijwel alle soorten doek perfect water- en vuilafstotend.
Reinigen en waterproof maken: deze combinatie is optimaal voor uw doek. Om u te laten zien hoe eenvoudig het is, hebben we een driestappenplan ontwikkeld. Hierin leggen we duidelijk uit hoe u uw doek goed schoonmaakt en beschermt.

Kunt u ons vertrouwen? Zeker. 96% beveelt Ultramar aan!